Red Velvet (vörös bársony torta)

Hozzávalók

 

Előkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 350 fokra.
    Készítsünk három 23cm-es torta formát, vajjal kenjük ki, szórjuk meg 1 evőkanál  kakaóport.


  2. A vajat és a cukor együtt. Add a tojás egyesével, és megverte erősen keverjük ki. Keverjük össze a vaníliával.

  3. Egy külön tálban, hogy a tészta a maradék kakaót, és az élelmiszer színezőanyag. Keverjük bele a vajat.

  4. Több részben adjuk hozzá az összetevőket majd az író a vaj keveréket.
    Az utolsó tétel legyen az író, keverjük össze az ecetet, mielőtt a tésztához adjuk.
    Jól keverjük el.

  5. Osszuk tésztát 2, vagy 3 felé és süssük kb 20-25 percig.
    Végül rakjuk hűvös helyre

  6. Vegyük le a tortaformát, tegyük lapos felével agy tálra. Tegyünk rá kb egy pohár krémet, kenjük el egyenlően.
    Vedd ki a második tortát a keretből. Lapos felével lefelé a tetején az első réteg.
    Kend meg a maradék fehér krémmel a tetejét és az oldalát.

Hozzávalók

Előkészítés

  1. Közepes lángon, habverővel lisztet és a tejet egy kis edényben lassú tűzön, gyakran kevergetve, addig főzzük, amíg nem válik nagyon vastag, és szinte puding szerűvé.

  2. Vegyük le a tűzről, habverővel keverjük bele vaníliát és a sót.
    Öntsük egy tálba, majd hagyjuk kihűlni teljesen.

    Tegyél műanyag fóliát a felszinére, hogy ne bőrösödjön.

  3. Használj mixert, a tejszín a vajat és a cukrot, verjük fel, amíg könnyű és puha lesz, körülbelül 5 percig.
    A keverő a közepes fordulaton, adjuk hozzá a lehűtött liszt keveréket egy kicsit egy időben.
    Továbbra is verjük fel, amíg a keverék nem lesz könnyű és puha, és nem hasonlít tejszínhabral.